Novo lice na pripremama Veleža

Pridružio se ekipi na Kupresu

Novo lice na pripremama Veleža

H. Zilić

FK Velež dio priprema će obaviti na Kupresu.

Kao što je naš portal najavio ranije, stoper Frane Ikić je novo pojačanje mostarskog kluba.

Ikić se pridružio Rođenim i već je sa ekipom na Kupresu.

Ovim, transferom Amar Osim želi da pojača defanzivni dio Veležove igračke slagalice, a u Velež stiže kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa ekipim Gyirmotoma iz Mađarske.

Ikića su ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini upoznali dok je igrao za FK Željezničar od februara 2020. do ljeta 2021. godine. U tom periodu odigrao je za Plave s Grbavice 31 utakmicu, postigao dva gola i dodao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Gyirmota i Željezničara, Ikić je u karijeri igrao za Fuzinar i Koper u Sloveniji, te u rodnoj Hrvatskoj za Cibaliju, Rijeku i Zadar u kojem je i počeo karijeru.

Velež će i ove sezone predstavljati Bosnu i Hercegovinu u UEFA konferencijskoj ligi, a takmičenje počinju od drugog pretkola gdje čekaju boljeg iz duela armenskog Alashkerta i Spartansa sa Malte.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jara10
frano ikic ????? cuj trazis stopera 3g dovedes polovnjaka iz 2hnl ???? samo u malom veeelezu
5 15
velez mo
Dobro dosao Frane,samo jako majstore
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi