Jovan Blagojević pravi egzotičan transfer?

Trenutno je u turskom Osmanlisporu

Jovan Blagojević pravi egzotičan transfer?

Jovan Blagojević bi, kako stvari stoje, mogao napraviti zanimljiv transfer u ovom prijelaznom roku.

Nekadašnji fudbaler Željezničara i Veleža posljednjih godinu dana proveo je u Turskoj nastupajući za Osmanlispor, međutim ovaj klub bi sada mogao napustiti i karijeru nastaviti u dalekoj Indoneziji.

Vijest je to koja se pojavila u tamošnjim medijima, gdje se, između ostalog, navodi kako trener PSIS Semarana Dragan Đukanović želi trojicu stranaca dovesti u ovaj tim i da je jedan od njih upravo 31-godišnji Blagojević.

"Na Đukanovićevoj listi se nalaze trojica fudbalera. To su Jovan Blagojević, Branko Mihajlović i Vasilije Đurić", stoji u tekstu.

Sa Blagojevićevim kvalitetama pomenuti srbijanski stručnjak je vrlo dobro upoznat, s obzirom da ga je 2013. godine već imao priliku trenirati u beogradskom Sinđeliću.

Blagojević je inače ove sezone standardan u redovima Osmanlispora. U prvenstvu je, od prve do posljednje minute, odigrao gotovo sve utakmice i pritom je uspio da upiše po jedan gol i asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije