Blagojević: Dolazim u Velež? Imam ugovor u Turskoj još godinu dana

Bivši igrač Željezničara za SportSport.ba

Blagojević: Dolazim u Velež? Imam ugovor u Turskoj još godinu dana

E. Čaušević

Jovan Blagojević je početkom ove godine napustio Željezničar i karijeru je nastavio u turskom Osmanlisporu.

Blagojević je u dresu Željezničara igrao skoro četiri godine, a prije toga u Premijer ligi BiH nastupao je još za mostarski Velež.

U javnosti su se pojavile špekulacije da bi se Blagojević mogao napustiti Osmanlisport i vratiti se u BiH i to upravo u dres Veleža.

Navijače mostarskog kluba zaintrigirale su špekulacije oko navodnog povratka Blagojevića koji bi sigurno bio veliko pojačanje. Ipak, ovaj 31-godišnji veznjak je za SportSport.ba demantovao ove navode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svašta se priča, a nisam ni s kim pričao i imam ugovor još godinu dana u Turskoj", kratko nam je rekao Blagojević.

Blagojević je ponikao u Čukaričkom, a još je u svojoj karijeri pored Želje i Veleža igrao za Šumadiju, Srem i Sinđelić Beograd.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
E jes transfermarkt relevantan,ublehas Zuka stavlja cijene,hahaha
0 4
Disha
Na transfermarku je bez kluba.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije