Jovetić: Sretan sam što sam prekinuo golgeterski post

Crnogorac zadnji gol dao u avgustu

Jovetić: Sretan sam što sam prekinuo golgeterski post

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera večeras su ostvarili ubjedljivu pobjedu na gostovanju protiv Udinesea (4:0).

Strijelac drugog gola za Inter bio je Stevan Jovetić koji je tako prekinuo golgeterski post koji je trajao skoro četiri mjeseca.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i imali smo mnogo prilika. Drago mi je što smo napokon postigli više od jednog gola. Sretan sam što sam napokon postigao gol i skinuo teret s leđa", rekao je napadač Intera.

Jovetić je dodao da se sada ekipa treba fokusirati na naredne utakmice i nastaviti niz pobjeda kako bi zadržali prvo mjesto na tabeli Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerujemo svi u Scudetto i ako nastavimo ovako igrati sve je moguće. Idemo od utakmice do utakmice i borimo se za svaki bod", dodao je Jovetić.


Stevan Jovetić Goal - Udinese 0-2 Inter - 12-12... by Bayeo
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.