"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puna za obojicu"
Eintracht u svom sastavu ima veliki broj fudbalera koji su iz bivše Jugoslavije. Momci igraju zaista sjajno i vjerovatno će u budućnosti ostvariti velike transfere (Foto: EPA)

Predsjednik Bayerna sasvim iskren

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puna za obojicu"

M. Šljivak

Minhenski Bayern povezuje se sa dovođenjem dvojca Eintrachta iz Frankfurta Luke Jovića i Ante Rebića.

Srpski i hrvatski fudbaleri igraju zaista sjajno u ovom timu. Privukli su pažnju bavarskog velikana, a nakon svih špekulacija o transferu ovog dvojca u Bayern, oglasio se predsjednik Eintrachta Peter Fischer.

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puno da dovedu obojicu. Ali, ako pošalju ponudu, znao bih definitivno kojeg bih radije zadržao", rekao je Fischer.

Eintracht se prethodnih godina vratio u vrh njemačkog fudbala. Bore se za plasman u Ligu prvaka, a Fischer je vjerovatno najzaslužniji za dobre rezultate tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Sjećam se kad su skauti Unterhachinga dolazili na utakmice. Danas su tu skauti Manchester Uniteda, Real Madrida, Juventusa, Liverpoola i Bayerna. Ne, ne želi samo Bayern naše igrače. Postoji interes mnogih drugih klubova. Ipak, mi smo opušteni i ne želimo ništa na silu", rekao je prvi čovjek tima iz Frankfurta.

Eintracht je prvi dio sezone u Bundesligi završio na šestom mjestu sa 27 bodova, ali sasvim sigurno da će se ovaj tim do samog kraja boriti za mjesto u Ligi prvaka ili Evropskoj ligi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Euro2020
Volim ovaj Portal, al nekad je bas smjesno sta ovi novinari pisu i koje greske prave.
14 0
karlhajncbrazzzo
Taj Jović je Bosanac iz Bijeljine.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi