Jović i Selimović ponovo u Angoli

Naredne sedmice povratak na klupu Primeiro de Augusto

Jović i Selimović ponovo u Angoli · Zvanično

S. Mlaćo

Nova sezona u Angoli tek je počela, ali je jasno da tim Primeiro de Augusto ne može bez bh. stručnjaka. Naime, čelnici ovog kluba protekle sedmice ponovo su kontaktirali bh. stručnjaka Dragana Jovića koji će se sa svojim pomoćnikom Nedžad Selimoviće vratiti u Angolu.

Jović je sa Nedžadom Selimovićem napustio Angolu u decembru 2017. godine, nakon osvajanja druge uzastopne titule, a u međuvremenu se ovaj stručnjak povezivao i sa nekoliko bh. klubova, dok je Selimović određeni period vodio NK Metalleghe BSI. Adnan Hodžić. treći bh. trener u toj zemlji, je ostao raditi u istom klubu i poslije njihovog odlaska, te osvojio novu titulu prvaka i izborio plasman u 1/2 finala Lige prvaka Afrike.

Na kraju su Jović i Selimović prihvatili ponudu za povratak u Angolu, a za SportSport.ba su potvrdili da već naredne sedmice odlaze u ovu zemlju i zvanično sjedaju na klupu novog - starog kluba.

Treba istaći da su Jović i Selimović mnogo cijenjeni u Angoli, te neće imati problema pri adaptaciji.

Top Komentari

sene
Puno srece Senedin iz Graza
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi