Selimović napustio klupu Metalleghea

Ekipa iz Jajca ostala bez šefa struke

Selimović napustio klupu Metalleghea

S. Mlaćo

Metallleghe je danas ostao bez šefa stručnog štaba, pošto je Nedžad Selimović napustio kormilo ekipe iz Jajca.

Selimović je danas odradio posljednji trening sa ekipom i zvanično podnio ostavku.

"Saopštio sam svoju odluku igračima i predsjedniku Dekiću. Period koji sam proveo u Metallegheu ću pamtiti po mnogo lijepih stvari, imali smo sjajnu saradnju. Imam samo riječi hvale za klub i želim im sve najbolje u budućnosti. Ovo je bila moja odluka", izjavio je za SportSport.ba Selimović.

Iako su u klubu iz Jajca uprkos nešto slabijim rezultatima željeli nastaviti saradnju sa Selimovićem, on je izrazio želju da ode, i zbog određenih privatnih razloga. U klubu su njegov zahtjev uvažili, pa je došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, ekipu Metalleghea od početka nove sezone Prve lige FBiH prate brojni pehovi, pa se trenutno nalazi na 14. mjestu tabele sa svega pet osvojenih bodova iz sedam utamica. Još uvijek nije poznato ko će naslijediti Selimovića na čelu stručnog štaba.

Top Komentari

Gari Garinča
Dobar trener, ali mu ništa nije išlo na ruku.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi