Selimović: Protiv Slobode se želimo predstaviti u što boljem svjetlu

Premijerligaš dolazi na Mračaj

Selimović: Protiv Slobode se želimo predstaviti u što boljem svjetlu

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Metalleghea danas je susret šesnaestine finala Kupa BiH protiv tuzlanske Slobode. Svakako da je premijerligaš iz grada soli veliki favorit, ali samo igranje protiv kluba kao što je Sloboda sigurno će biti poseban motiv izabranicima Nedžada Selimovića. 

Selimović ističe da će njegovi momci dati sve od sebe da pruže što bolju partiju, te pokažu svoje kvalitete.

"Danas se želimo predstaviti u što boljem svjetlu, te pružiti jak otpor. Sloboda je naravno favorit, veliki je to klub, međutim mojim momcima sigurno neće nedostajati motiva. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da pokažemo što znamo, a za šta će to biti na kraju dovoljno ostaje nam da vidimo. Pritiska nemamo, lakše će biti onda i igrati", kazao je Selimović za SportSport.ba.

Jajčane baš i ne ide u novoj sezoni Prve lige FBiH, prate ih brojni pehovi, ali Selimović vjeruje da će se sreća osmjehnuti. Ističe da njegov momci vrijedno rade, te da pružaju dobre partije. U posljednjem meču Metalleghe je poraženo na svom stadionu od Olimpika pogotkom u osmoj minuti sudijske nadoknade.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mogu samo da čestitam svojim momcima na subotnjoj partiji. Dali su sve od sebe, pobjednika su na kraju odlučile neke druge stvari. Nismo zaslužili poraz protiv Olimpika", dodao je šef struke popularnih Kraljeva.

Današnji meč Metalleghea i Slobode igra se od 16:30 sati, dok će u subotu Jajčani u okviru Prve lige FBiH u goste Zvijezdi iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti