"Jović je Balkanac kao i ja, a to znači da je ponekad lud"
Foto - EPA

Berbatov o srbijanskom napadaču

"Jović je Balkanac kao i ja, a to znači da je ponekad lud"

M. Šljivak

Legenda bugarskog fudbala Dimitar Berbatov govorio je o situaciji u kojoj se našao srbijanski napadač Luka Jović.

Talentovani napadač stigao je u Real Madrid prošlog ljeta iz Eintrachta. Međutim, nije se naigrao u svojoj prvoj sezoni i sve se više priča o njegovom odlasku iz kluba.

Berbatov vjeruje da zna šta se dešava s Jovićem.

"Jović je, kao i ja, Balkanac i to znači da je ponekad lud. Nadam se da mu slava nije previše udarila u glavnu nakon transfea u Real. To može biti veoma opasno", rekao je Berbatov i nastavio je:

"Ja sam bio u sličnoj situaciji kada sam došao u Bayer Leverkusen. Bio sam u istim godinama, a ispred mene je bio Ulf Kirsten koji je imao status Boga. Pitao sam se koji ku..c ja ne igram? Kad si mlad, onda misliš mnogo glupih stvari".

Na kraju je Berbatov dodao...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Još uvijek je mlad i ako mu Zidane u Realu da još jednu šansu, on je mora iskoristiti. Ispred njega je Benzema i pred njim su dva izbora. Da bude strpljiv i naporno radi ili da ode negdje u Englesku na pozajmicu. Nema izbora ako želi ostati u Realu. Ako ne, onda može otići negdje drugo", rekao je Berbatov.

Luka Jović je ove sezone odigrao 24 utakmice i postigao je dva gola za Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi