Jović o interesu Bayerna: Volio bih ostati ovdje
Postigao je deset pogodaka u dosadašnjem dijelu sezoe

Sjajne igre pruža ova sezone

Jović o interesu Bayerna: Volio bih ostati ovdje

Prvi strijelac Bundeslige je sasvim neočekivano Luka Jović, napadač Eintracht Frankfurta. Jović je postigao deset pogodaka, te igra zaista sjajno,a već se spomine i njegov mogući odlazak u redove nekog od velikana njemačkog nogometa.

Pojavile su se i špekulacije da Jović želi Bayern Munchen koji ima velikih problema ove sezone, ali on ističe da je trenutno fokusiran samo na svoj sadašnji tim.

"O transferu odlučuje klub, ali što se mene tiče ja bih ostao ovdje. Laska mi interesovanje velikih klubova kao što je Bayern, međutim čvrsto sam na zemlji i razmišljam samo o Frankfuru. Definitivno bih ostao", kazao je Jović za Bild.

Njegov tim se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa dva boda zaostatka za Leipzigom, dok su grupnu fazu u Ligi Evrope okončali sa maksimalnim učinkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije