Razišli se Ismaily i Dragan Jović

Razišli se Ismaily i Dragan Jović

A. Beganović

Bosanskohercegovački stručnjak Dragan Jović završio je svoju "trenersku avanturu" u Egiptu, odnosno u Ismailyju.

Naime, iskusni bosanskohercegovački stručnjak je nakon remija sa El Gaishom (1:1) ponudio ostavku koji su čelnici egipatskog kluba i prihvatili.

Jović je Ismaily vodio u osam utakmica. Pod njegovim vodstvom ekipa je upisala jednu pobjedu, tri remija i četiri poraza. Postigli su pet, a primili 10 pogodaka.

S Jovićem su u Egiptu radili i Dževad Šarić te Nermin Bašić, koji će se također vratiti kući.

Podsjetimo, prije dolaska u Ismaily Jović je u Angoli sa Primeiro de Agostom osvojio tri prvenstva, dva Kupa i jedan Superkup, a egipatsku ekipu je ostavio na 17. mjestu tabele sa 11 bodova, tri manje od mjesta koje i naredne sezone garantuje ostanak u eliti.

Top Komentari

Chico
Najveca trenerska ubleha. Evo cim je izasao iz Angole, nije ni 10 kola izdrzao.
0 4
GuiliDamou
Gospodin jedan po jedan, i vrhunski trener!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi