Jović progovorio o nepozivanju u reprezentaciju Srbije
EPA

Ne mijenja priču

Jović progovorio o nepozivanju u reprezentaciju Srbije

Realov napadač Luka Jović otvorio je dušu nakon nepozivanja u reprezentaciju Srbije.

Jović važi za jednog od najboljih mladih fudbalera koje Srbija ima, no uprkos tome nije se našao na posljednjem popisu selektora Tumbakovića, i to jer je, navodno, lagao da je povrijeđen.

Očekivano, javnost u Srbiji stavila je Jovića na 'stub srama' pritom podržavajući Tumbakovićevu odluku, a o cijelom slučaju fudbaler Real Madrida sada je odlučio konačno da progovori.

Priču nije promijenio, i dalje ističe kako je povreda razlog odsustva.

"Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora. Oko mog odlaska se mnogo polemisalo, ali istina je da da je ljekar utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno i na terapije. Da se razumijemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahtjeva pauzu od mjesec dana", rekao je Jović za Sportski žurnal.

Dodao je Jović kako osjećaj ljutnje nema prema nikome, te da ima želju ponovo zaigrati za Srbiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kao i svaki igrač nadam se da ću biti na spisku selektora za utakmice sa Luksemburgom i Ukrajinom", dodao je Jović.

Prije nekoliko dana Jović je, podsjetimo, uspio da postigne i prvi gol za Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi