Jović sasvim iskren: Ponekad upalim Youtube, gledam sebe i pitam se - šta se dešava?

Srbijanski napadač

Jović sasvim iskren: Ponekad upalim Youtube, gledam sebe i pitam se - šta se dešava?

Srbijanski napadač Luka Jović u vrlo iskrenom razgovoru u emisiji "Sportsko popodne s Kristinom" priznao je da mu nije lako ove sezone. 

Luka je prošlog ljeta za 60 miliona eura prešao iz Eintrachta u Real Madrid, ali novac za sada nije ni približno opravdao jer je postigao samo jedan pogodak.

Pritisci su na njega sve veći i veći iz sedmice u sedmicu, a on je priznao kako ni sam ne zna šta se dešava. Kaže da često zna sjesti, upaliti Youtube, gledati svoje partije iz prošle sezone i zamisliti se...

"Bit ću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada. Prvo, zato što znam da mogu bolje. Ponekad sjedim na YouTubeu i gledam snimke prošle sezone i pitam se što se događa. Ali svi znamo da je Real sjajan klub i da se i iskusnim igračima teško naviknuti. Još je teže za mladića od 21 godine za kojeg su platili 60 milijuna eura. Pritisak je prevelik, borim se zasad bez uspjeha", kazao je iskreni Jović.

O njegovim partijama nedavno je govorio i Zinedien Zidane koji kaže da bi volio vidjeti poneki pogodak od Srbijanca. To je prvi put da ga baš nije potpuno branio od napada novinara.

"Volio bih vidjeti i neki gol od njega. Mora nastaviti raditi i golovi će doći. Ima samo 21 godinu i zna što treba raditi", rekao je prije nekoliko dana Zidane.

Jović u nastavku razgovora u pomenutoj emisiji priča kako još uvijek vjeruje da će pokazati svima da može puno bolje.

"Još uvijek osjećam negativnu atmosferu kada pričam o svojoj igri u Realu, ali mislim da ću ljudima pokazati zašto sam ovdje. Tu sam jer imam kvalitetu i da me djeca mogu gledati duži niz godina i motivirati se mojim utakmicama i golovima u dresu Reala.", dodao je Jović.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, komentirao je i šanse Srbije da ode na Euro u fudbalu.

"Dat ćemo maksimum, očekujem pobjedu. Bilo bi jako važno, nismo 20 godina igrali na Euru i narod bi bio jako ponosan ako bismo ispunili cilj. Ipak, neće se srušiti svijet ako ne uspijemo", kaže on.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ima nasa Premier Liga BiH da zivi karijeru...
8 0
galaktikos1902
Nadam se da ces se polahko naviknuti i da ces biti gol masina, sretno Luka
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi