Paul Pogba smanjio izbor na dva kluba

Napustit će Manchester United

Paul Pogba smanjio izbor na dva kluba

A. Čaušević

Paul Pogba će na ljeto napustiti Manchester United. Postalo je to jasno nakon nedavne izjave Mine Raiole kada je žestoko kritikovao klub sa Old Trafforda. 

Pogbi u Unitedu ne ide kako je to planirao. Nikada nije uspio da postane vođa ekipe, a i učestali problemi s povredama, posebno ove sezone, su ga značajno usporili pa je i njegov kvalitet doveden u pitanje.

Prema izvještajima medija iz Španije francuski veznjak je izbor narednog kluba smanjio na dvije opcije. Birat će između odlaska na Pirinije ili povratka na Apenine.

Naime, Pogba se u budućnosti vidi u dva kluba, a to su Real Madrid i Juventus. Zinedine Zidane ga na klupi Kraljeva čeka raširenih ruku, dok je u redovima Bianconera igrao svoj najbolji fudbal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone upisao svega osam utakmica, a veći dio sezone propustio je zbog ozbiljne povrede zgloba. Ugovor s Đavolima mu traje do ljeta 2021. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Sramota je reci, ali stvarno je lik obicno krme.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi