Jović se na terenu pojavio poslije četiri i pol mjeseca i pokazao evoluciju - sada je bodybuilder!

Srbijanac dobio značajnu mišićnu masu

Jović se na terenu pojavio poslije četiri i pol mjeseca i pokazao evoluciju - sada je bodybuilder!

Srbijanski napadač Luka Jović danas je konačno dobio šansu za igru u Real Madridu. 

Jović je bio van terena čak četiri i pol mjeseca. Naravno, veći dio tog odsustva vezan je za koronavirus i pauzu u španskom prvenstvu, a osim toga bio je i povrijeđen te je tek od nedavno u konkurenciji za tim.

Nakon što je susret protiv Getafea presjedio na klupi prije nekoliko dana, Zinedine Zidane mu je pružio šansu za igru u samom finišu duela protiv Athletic Bilbaa.

I u tako kratkom roku Jović je uspio da privuče veliku pažnju javnosti, a razlog je taj što je promijenio lični opis.

Srbijanac, koji je prošlog ljeta plaćen 60 miliona eura, vrijedno je radio tokom pauze i sada izgleda gotovo kao bodybuilder.

Primjetio se na njegovom tijelu značajan dobitak mišićne mase i mngi se već sada nadaju da ga to neće usporiti i praviti mu probleme na terenu.

Bilo kako bilo, treba pohvaliti njegov trud jer je primjetno kako nema namjeru tek tako da se preda u Real Madridu iako ga baš i ne ide najbolje ove sezone.

U nastavku možete pogledati kako izgleda sada, a kako je izgledao prije pauze. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...rekao sam ja da je on fulio sport...za fudbala definitivno nije.
2 11
Bhf111
Lik uzeo dres manji za broj hahah
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi