Jović uskoro u pogonu

Oporavlja se uspješno

Jović uskoro u pogonu

S. Mlaćo

Široki Brijeg je počeo sa pripremama, a u pogonu zbog neugodne povrede nema Tonija Jovića.

Jović ipak ističe da će uskoro biti u pogonu, a za početak će početi sa lakšim treninzima.

"Novi nalaz magnetne rezonancije koljena pokazao je mnogo bolju situaciju, a isto su mi potvrdili i liječnici u Specijalna Bolnica Sv. Katarina. Iako još uvijek osjetim blagu bol prilikom promjene smjera kretanja na treninzima, koljeno izgleda mnogo bolje. Za početak ću krenuti s lakšim treninzima, a već kroz nekih dvadesetak dana bih trebao biti u punom pogonu. Dakle, nema razloga za veliku zabrinutost, zadovoljan sam. Uostalom, kao i kod ranije slične ozljede, bol bi trebala nestati prirodnim procesom", kazao je Jović.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Jako dobar igrač, šteta što nije dobio pravu priliku u Rijeci.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi