Kao da se radi o Beckenbaueru

Jozo, hvala i prijatno!

9

Komentari (9)

zabranjeno umnožavanje
slažem se, bolje jedan glavom nego dvojica nogama :)...ma jebo njega!! dosta je mirka hrgovica u ovoj reprezentaciji, potrebni su nam momci koji ce se boriti sa srcem za sveti dres, kao npr Ognjen Vranjes hahaha
Lud
Jozo ko te jebe kad si NISTA!!!! Hahahahahahah
Mesa.Sabanadzovic
A jest glup. Hoce da igra pa nece. Jadan ne bio znas li hoces li pisat il srat
HRVATSKI MOSTAR
HAHAHAHA !!! JOZO HRVAT IPOL !!! BALIJE CRKNITE OD MUKE !!!
Senko Samic
Glupsone ustaski znas li sta je on uradio da nemoze vise zaigrati nizakog osim bih i neko ga je bas dobro napravio budalom jer kad promjenis jednom sportski drzavljanstvo to vise nemizes raditi a to je najbolje osjetio na svojoj kozi golman Jakupovic koji je sad u Licesteru. Ako je iko uspao glup to he glupi Jozo kao i ti jer ste vi svi ustase glupi ko kurac..
Keno
Jes vam jozo hrvat pravi care,Toliki je hrvat da je promjenio sportsko drzavljanstvo da pobjegne od vas. Smiri dozivljaj, obicna je mala ustasa kao i ti.
F161
Cuj hrvatski mostar.....ccccccc e jesi muflon, ako uopste znas sta je to.
Benjamingst
Ovako cu ti napisati; Je...m ti SKUTORSKU MAMU.... Sad as Jozom u CRO kao stranci...
Benjamingst
Mostar je u BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.