Juan Jesus na korak od Rome

Sutra na ljekarskim pregledima?

Juan Jesus na korak od Rome

Endin Čaušević

Brazilski odbrambeni igrač Juan Jesus ovog ljeta će  najvjerovatnije napustiti redove Intera.

Prema pisanju italijanskih medija ovaj fudbaler će napustiti Inter, ali će i dalje ostati u Seriji A. Već nekoliko sedmica špakuliše se o tome da će karijeru nastaviti u Romi, a navodno bi taj transfer trebao biti završen sutra.

Kako piše Football Italia, Juan Jesus je uspio dogovoriti uslove ugovora s rimskom ekipom, te bi sutra treba odraditi ljekarske preglede u trening kampu Rome. Još uvijek nije jasno da li će doći na posudbu ili će ga Roma odmah kupiti od Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se čelnici Vučice odluče da otkupe ovog igrača morat će Interu platiti oko deset miliona eura. Juan Jesus bi trebao biti zamjena sa Rudigera koji je povrijeđen, te Castana koji je otišao na posudbu u Sampdoriju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi