Juan Manuel Varea ponovo u Širokom Brijegu

Napustio Hibernians iz Malte

Juan Manuel Varea ponovo u Širokom Brijegu

S. Mlaćo

Argentinac Juan Manuel Varea završio je svoju epizodu u Hiberniansu iz Malte.

Nekadašnji član Širokog Brijega i Željezničara sa sada već bivšim klubovom završio je na drugom mjestu i jednim bodom zaostatka za vodećim Balzanom. 

Sada odmara u Širokom Brijegu, odakle je i njegova supruga, te planira i ostati u našoj zemlji uz svoju porodicu. 

"Za sada nije bilo nikakvih kontakata sa nekim klubovima, a ja ne krijem da mi je želja da ostanem u BiH. Na Malti je bilo veoma dobro, klub je bio korektan i redovno su ispunjavali svoje obaveze", kazao je Varea za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da je Varea 2010. godine proglašen za najboljeg stranog fudbalera u BiH, a rođen je 23. marta 1987 godine u Buenos Airesu. Karijeru je počeo u Velez Sarsfieldu, a nastupao je i u Azerbejdžanu, Kolumbiji, Bugarskoj i Albaniji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi