Juanfran: Simeone nas je natjerao da vjerujemo
EPA

Atletico u četvrtfinalu LP

Juanfran: Simeone nas je natjerao da vjerujemo

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su poslije penala na Vicente Calderonu eliminisali PSV. 

Odlučujući penal je postigao je iskusni Juanfran i tako donio veliku radost navijačima Atletico Madrida, a nakon utakmice je izjavio da je trener Diego Simeone natjerao igrače da vjeruju u trijumf nad timom iz Eindhovena.

"Veoma sam sretan kada sam vidio kako su navijači stali iza nas. Mi smo vjerovali u pobjedu, jer nas je trener natjerao na to", izjavio je Juanfran i potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne želim sada da izvučemo neku špansku ekipu u nastavku takmičenja. Koga god da dobijemo, biće težak protivnik", zaključio je Juanfran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi