Bellingham nakon debija za Real Madrid: "Da budem iskren..."

Veliko pojačanje Kraljeva

Bellingham nakon debija za Real Madrid: "Da budem iskren..."

Eldar Ganibegović

Jude Bellingham u prijateljskoj utakmici protiv Milana debitovao je za Real Madrid, a sada je iznio svoje prve utiske nakon nastupa u dresu španskog velikana.

U Kaliforniji su prijateljsku utakmicu odigrali Milan i Real Madrid, a Kraljevski klub je nakon preokreta slavio s 3:2.

Vodio je Milan nakon prvih 45 minuta golovima Tomorija i ROmera, no u nastavku Real Madrid preko Valverdea (dva gola) i Viniciusa dolazi do preokreta i pobjede. 

Na ovoj utakmici za Real Madrid je debitovao i engleski ofanzivac Jude Bellingham koji je ovog ljeta sitgao iz Borussije Dortmnd.

Utakmicu je počeo od prve minute i igrao do 64. kada ga je zamijenio Paz Martinez.

Sjajni engleski ofanzivac je sada prokomentarisao svoj debi i iznio prve utiske nakon nastupanja u dresu Kraljevskog kluba.

"Bilo mi je zadovoljstvo. Mislim da smo u prvom poluvremenu uradili neke dobre stvari, oni su imali dva dobra finiša i postigli golove, ali smo osjećali da ćemo pobijediti.

Fede je sa dva sjajna završetka izjednačio, a onda je Vini postigao pobjednički gol, tako da je lijepo početi s pobjedom.

Trema? Nemam baš da budem iskren. Osjećao sam se prilično mirno, uzeo sam loptu manje-više i čim sam je dobio, osjećao sam se vrlo ugodno", rekao je Jude Bellingham za službenu web stranicu Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi