Niko ne može da vjeruje šta je Bellingham večeras dobacio Greenwoodu

Englez je pretjerao

Niko ne može da vjeruje šta je Bellingham večeras dobacio Greenwoodu

Edmir Škorić

U predgrađu Madrida Getafe je večeras ugostio Real, koji je iskoristio ulogu favorita i slavio sa 2:0 u meču 20. kola La Lige.

Real se bori za titulu i bila mu je neophodna pobjeda na ovom gostovanju. Iako je Carlo Ancelotti napravio čak sedam izmjena u odnosu na prošli meč, njegov tim je bio siguran.

Poveli su gosti u 14. minuti preko Joselua, da bi isti igrač u 56. minuti postigao gol za 2:0 i tako postavio konačan rezultat.

Real se vratio na vrh tabele i sada ima 57 bodova nakon 22 odigrana meča, dok je Girona druga sa 55 bodova i sa istim brojem odigranih utakmica.

Iako je imao nevjerovatan početak sezone, Judea Bellinghama je malo stalo u posljednje vrijeme, pa ni večeras mladi Englez nije zabio gol niti asistirao, iako je igrao od prve minute.

Oglasi

No, veliku pažnju privukao je zbog jednog duela sa Masonom Greenwoodom. Naime, kako se moglo pročitati s njegovih usana, on je napadaču Getafea poručio da je "rap*st" odnosno "silovatelj".

[twitter]https://twitter.com/FootyHumour/status/1753173162529800701[/twitter]

Greenwood je imao nekoliko teških mjeseci iza sebe. Dugo je bio pod suspenzijom u Manchester Unitedu jer ga je djevojka optužila za seksualni napad i zlostavljanje.

Getafe mu je dao šansu, posudivši ga ljetos iz Manchester Uniteda. Greenwood je imao savršen start u La Ligi i postigao gol i dodao asistenciju u svojih prvih pet utakmica za španski tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno je 22-godišnji napadač na učinku od četiri gola i četiri asistencije na 17 ligaških mečeva, ali se večeras suočio sa nečim što nije očekivao, a to je da mu igrač Reala u lice kaže takvu uvredu.

Interesantno da Greenwood nije reagovao iako je sasvim sigurno čuo šta mu je Bellingham dobacio...

Top Komentari

*p!p!t@*
Golemo hahahahaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti