Trener Leipziga poručio: "Ne vjerujem Bellinghamu, dobro ga poznajem"
Jude Bellingham neće igrati protiv Leipziga, ali...

Znaju se iz Dortmunda

Trener Leipziga poručio: "Ne vjerujem Bellinghamu, dobro ga poznajem"

Eldar Ganibegović

Jude Bellingham sutra neće girati protiv RB Leipziga, no trener ovog kluba ga dobro poznaje. Kazao je da mu ne vjeruje i da ga dobro poznaje.

Sutra nam se vraća Liga prvaka. Prvim utakmicama osmine finala između Copenhagena i Manchester Cityja u Danskoj, te RB Leipziga i Real Madrida u Njemačkoj počinje nokaut faza.

Real Madrid će u Njemačkoj gostovati bez najboljeg igrača ove sezone, Judea Bellinghama. On se povijedio na ligaškoj utakmici protiv Girone prije nekolikodana.

Marco Rose: Ne vjerujem Judeu Bellinghamu

Trener RB Leipziga je dan uoči utakmice s Kraljevima poručio kako ne vjeruje Englezu. Njih dvojica se jako dobro poznaju, jer je Marco Rose Bellinghama trenirao u Borussiji Dortmund.

"Ne vjerujem mu da ne igra dok ne vidim da ga nema sutra na stadionu. Znam Judea, učinit će sve što je moguće da igra Ligu prvaka", rekao je Rose i nastavio:

Oglasi

"Možda će posjetiti neke druge doktore, ne zna se. Puno sam čitao. Vidjet ćemo."

"Sarađivali smo godinu dana. Sjajno je dijete, sjajnog mentaliteta, jako se dobro kreće. I ako on ne bude igrao, tu su drugi poput Diaza ili Joselua. Postoje mali detalji u igri Reala koji će se promijeniti, on je važan igrač."

Inače, ovu utakmicu suditi će Irfan Peljto i njegovi pomoćnici. Biti će to prvi put u historiji da bh. sudijska ekipa sudi nokaut meč Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svakako je to velika stvar kako za samog Peljtu i njegove pomoćnike Belju i Ibrišimbegovića, tako i za N/FSBiH i generalno bh. fudbal u cjelini. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Igro , ili ne , pojest će vas najveći klub Real Madrid ko Leverkusen bayerna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi