Platili ga 103 miliona eura, a svijet se "ibreti" kad su vidjeli šta mu piše na mjestu u svlačionici

Nevjerovatno da sami nisu uočili grešku

Platili ga 103 miliona eura, a svijet se "ibreti" kad su vidjeli šta mu piše na mjestu u svlačionici

Endin Čaušević

Jude Bellingham ovog ljeta stigao je u Real Madrid iz Borussije Dortmund i trebalo mu je tek nekoliko utakmica da pokaže da je kraljevski klub dobio fantastično pojačanje. Blistao je i u subotu protiv Getafea i nakon meča u svlačionici je pričao o atmosferi na stadionu, ali su svi vidjeli kakvu grešku je klub napravio na njegovom mjestu u svlačionici.

Kraljevi su za vikend uz dosta muke na Santiago Bernebeu nakon prekreta pobijedili Getafe sa 2:1, a ponovo je junak ovog tima bio Jude Bellingham koji je u petoj minuti sudijske nadoknade zabio pogodak za pobjedu.

Bellingham je na kraju prošle sezone odlučio da je vrijeme da napravi iskorak u karijeri nakon što je imao nekoliko dobrih sezona u Dortmundu, a kada mu je Real Madrid pokucao na vrata više nije bilo dileme.

Real je za 103 miliona eura doveo Bellinghama i ispostavilo se da je Florentino Perez napravio najbolji mogući način.

Bellingham je već na startu sezone pokazao da će biti fantastično pojačanje jer je na četiri utakmice u La Ligi ovaj veznjak zabio čak pet golova i upisao jednu asistenciju što je zaista impresivno.

Oglasi

Englez nakon meča protiv Getafea nije krio koliko je oduševljen atmosferom na tek renoviranom Bernabeu i priznao je da nikada ranije nije igrao na stadionu gdje je publika toliko glasna.

"Ovo je stadion gdje je publika daleko najglasnija, ovo nikada u ranije nisam doživio", rekao je Bellingham nakon utakmice kada je kamera u svlačionici snimala njegovu reakciju nakon pobjede protiv Getafea.

Međutim, sve to palo je u drugi plan kada su fanovi vidjeli kakvu grešku je klub napravio na Bellinghemovom mjestu u svlačionici.

Naime, oni su pogriješili njegovo prezime i umjesto Bellingham na mjestu u svlačionici mladog engleskog veznjaka piše "Bellimgham", te je nakon toga krenula lavina komentara na društvenim mrežama jer nikome nije jasno kako niko u klubu nije shvatio da su napravili grešku.

Sigurno je da će u Real Madridu reagovati nakon što je ovaj video postao viralan, te će promijeniti pogrešno slovu u prezimenu mladog veznjaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

U klubu imaju vremena da iskoriste reprezentativnu pauzu kako bi popravili grešku koja je postala glavna tema prethodnih dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antiTrojkas
Zasto bosanski jezik pod navodnicima??????Trojka fura Sh/HS jezik OPET...
2 3
Samo_Realno
Ono je greska ba, napisano je ,,ibreti'' umjesto ,,obrati'' ;) , a ti antiSvih dobronamjerni , lajes ko pashche , da izvini pashche.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi