Dajte čovjeku odmah Zlatnu loptu: Jude Bellingham postigao gol života i ostavio Engleze u životu!

Izjednačio na 1:1 protiv Slovačke u 95. minuti

Dajte čovjeku odmah Zlatnu loptu: Jude Bellingham postigao gol života i ostavio Engleze u životu!

Endin Čaušević

Engleska i Slovačka igraju trenutno meč osmine finala Evropskog prvenstva, a pobjednika nismo saznali nakon regularnih 90 minuta jer je Jude Bellingham škaricama zabio gol za 1:1 i odveo meč u produžetke.

Slovačka je bila na korak od velike senzacije i pobjede protiv Engleske u osmini finala Evropskog prvenstva, ali u zadnjim minutama Bellingham je uspio da spasi Engleze.

Slovaci su vodili sa 1:0 od 25. minute kada je Schranz savladao Pickforda, te su uspjeli da sačuvaju prednost sve do 95. minute.

Kada se činilo da ćemo vidjeti senzaciju i da će Englezi ispasti u 95. minuti Bellingham je stupio na scenu i spasio svoj tim.

Guehi je nakon auta Walkera prebacio loptu glavom, a potom je fantastični Bellingham pogodio spektakularno škaricama za 1:1.

Nevjerovatan gol zvijezde Real Madrida možete POGLEDATI OVDJE.

Konačan rezultat regularnog dijela bio je 1:1, te ćemo putnika u četvrtfinale saznati nakon produžetaka i eventualno penala.

Englezi su furiozno ušli i u produžetke jer su već u prvoj minuti zabili gol za 2:1 i došli do potpunog preokreta što možete pogledati na OVOM LINKU.

Ovaj put u centru pažnje našao se Harry Kane koji je pogodio za 2:1 i erupciju oduševljenja engleskih navijača.

Slovaci su bili na korak od četvrtfinala, a da li će se uspjeti oporaviti od ovog teškog udarca i izboriti barem penale ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
Za glumu mu treba dati zlatnu loptu
0 0
Jalson
A sto da mu daju zlatnu loptu? Nije se vidio cijelu utakmicu… kakva objektivnost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi