Jules Kounde novi igrač Barcelone!

Potvrđen dogovor

Jules Kounde novi igrač Barcelone! · Zvanično

Midhat Šljivak

Jules Kounde novi je igrač Barcelone.

Katalonski tim večeras je zvanično potvrdio dogovor sa Sevillom oko transfera 23-godišnjeg defanzivca koji je tako novo pojačanje Barcelone.

Kounde je prije nekoliko sati stigao u Barcelonu. Na aerodromu je obavio potrebe fotografisanja za objavu, a zatim se zaputio na ljekarske preglede u prostorije kluba.

Barcelona će za usluge ovog fudbalera Sevilli isplatiti 50 miliona eura plus bonuse, a Francuzu je garantovano da će biti startni štoper u ekipi Xavija Hernandeza.

Treba istaći da je Barca pobijedila Chelsea, ali i Manchester City u borbi za potpis ovog sjajnog defanzivca i zaista ovaj klub čini čuda kada su transferi u pitanju.

Procenat od prodaje Koundea imat će i njegov nekadašnji tim Bordeaux odakle je Kounde 2019. godine stigao za 25 miliona eura. Njima će pripasti 20 posto od transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jules Kounde je protekle tri sezone igrao zaista odličan fudbal u Sevilli. Odigrao je 133 utakmice i postigao je devet pogodaka.

U ovom klubu je postao i reprezentativac Francuske za koju je odigrao 11 utakmica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
@ubnt2 raduješ se pojačanjima kao da će ti materi zabijati a ne među stative.
1 6
ViniJr
@ubnt2 cujem da si vrlo aktivan na pornhubu i po cijeli dan čuvaš mamu i seku da im crnje ne zdrapaju p*zdeku. Nisu sapun al su im trošne jer im crnje strpaju i mošnje. Mamica tvoja od napora prdi dok joj u bulju stiže crncov tvrdi hahahahah Nastavi sa gledanjem erotskih snimaka pa mozes isprobavati poze kad ti mama dodje s posla, inače sam čuo da radi kao pisoar u hotelu hahahaha
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi