Barcelona na sjajan način predstavila Koundea

Francuz potpisao

Barcelona na sjajan način predstavila Koundea · Zvanično

Midhat Šljivak

Jules Kounde od danas je zvanično igrač Barcelone.

Katalonski tim kupio je 23-godišnjeg Francuza od Seville za 50 miliona eura. Danas je i zvanično potvrđen njegov angažman na pet godina.

Kounde je predstavljen na sjajan način. Barcelona radi odličan posao kada su ovakve stvari u pitanju i trenutno su istinski majstori svog posla.

Procenat od prodaje Koundea imat će i njegov nekadašnji tim Bordeaux odakle je Kounde 2019. godine stigao za 25 miliona eura. Njima će pripasti 20 posto od transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jules Kounde je protekle tri sezone igrao zaista odličan fudbal u Sevilli. Odigrao je 133 utakmice i postigao je devet pogodaka.

U ovom klubu je postao i reprezentativac Francuske za koju je odigrao 11 utakmica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti