Nijedan trener ne dolazi na trening u stilu Juliana Nagelsmanna
Foto - FC Bayern

Zanimljiva scena

Nijedan trener ne dolazi na trening u stilu Juliana Nagelsmanna

M. Šljivak

Julian Nagelsmann krenuo je odlično na klupi Bayerna.

Ovaj 34-godišnji stručnjak upisao je sedam pobjeda u osam utakmica na klupi bavarskog velikana i još uvijek je bez poraza.

Nagelsmann je po mnogim stvarima poseban trener u svijetu fudbala, a po načinu na koji dolazi na treninge niko mu nije ni blizu.

Mladi trener u trening-centru bavarskog velikana koristi električni skateboard i zaista je zanimljivo vidjeti da trener jednog velikana na ovakav način dolazi na treninge.

Nagelsmann o dovođenju velikog pojačanja: Ne bih vam rekao i da sam pričao sa Brazzom o tome

Brojni evropski mediji prenijeli su danas informaciju kako je minhenski Bayern zainteresovan za usluge reprezentativca Njemačke Antonija Rudigera.

Oglasi

Defanzivac Chelseaja ušao je u posljednju godinu ugovora sa londonskim klubom i kako stvari stoje on će narednog ljeta promijeniti klub.

Interes za njegovim uslugama je ogroman. Real Madrid i PSG su spremni da ga dovedu, a u igru se navodno uključio i Bayern.

Njemački mediji tvrde da su se razgovori sa agentom 28-godišnjeg defanzivca već obavili, pa je danas na pitanje o Rudigeru odgovarao i trener Bayerna Julian Nagelsmann.

Mladi stručnjak je istakao da ne bi ništa javno rekao čak i da je bilo razgovora o Rudigeru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam razgovarao sa Brazzom (Hasan Salihamidžić). I da jesam, ne bih vam to rekao", istakao je Nagelsmann i dodao je:

"Pročitao sam tu vijest. Ne znam ni dokad ima ugovor. Morat ću to vidjeti, a onda i provjeriti imam li šta novca u novčaniku", poručio je Nagelsmann.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
vaaauuu u počku materinu
3 1
Geneve
Malo sutra bi tako dolazio da zivi u B. Potoku :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi