5

Komentari (5)

King_Kenny
...naravno da je polozio,osvojio Bayernligu,trofej koji se najteze osvaja sa Bayernom hahahahaha...
MaxBavarac
Ma bravo doktore,tvoj komentar smo cekali. Dajte molim vas vi iz sportsport.ba zaposlite ovog retardiranog gospodina,nek pise vijesti,ionako svaku komentarise svojim glupim i retardiranim komentarima!
King_Kenny
@MaxBavarac ...otac ti je retardiran.
MaxBavarac
Ma bravo psihijatrijo,hajmo' sad vrijedzati porodicu.Jadan si,broj tvojih dislajkova dovoljno govori o tebi...
King_Kenny
@MaxBavarac ...broj dislajkova mi govori da ovdje ima kamara likova koji nemaju pojma o fudbalu,a sto se vrijedjanja tice,ja nikad nikog u zivotu nisam prvi poceo vrijedjati...evo i ovdje se moze vidjeti ko je prvi poceo da vrijedja,ja te ni spomenuo nisam u komentaru,ali ti se se nakacio i poceo vrijedjati...ne znam sta si ocekivao,da ti se zahvalim?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.