11

Komentari (11)

kolateroid
Ee glupani moji zaostali sta pisete u komentarima ne vjerujem. Sto bi vam smetao mikrofon mrtvi nit bi ga vidjeli nit culi sta igrac/trener prica. Aferim na zaostalosti, Nagelsmann je dao super prijedlog
E.Car
Kakav mikrofon, glupost. Gdje je tu žar, ustani i vrisni neka i na tribinama vide da ti je stalo.
King_Kenny
...VAR je nesto najbolje sto se dogodilo u fudbalu od njegovog nastanka jer pojedinim ekipama sudije vise ne mogu stimati titule...sa ovim mikrofonima se vec ne bi slozio jer mi to previse vuce na amerikanizaciju fudbala...eventualno,ako bi se to vec uvodilo,staviti samo kapitenima ekipa sa kojim bi trener mogao komunicirati,a kapiten neka to prenosi igracima na terenu i bude produzena ruka trenera...to bi mi vise imalo smisla nego da svi trce sa mikrofonima i slusalicama.
kolateroid
user1616618433
Bolje je da im se instaliraju cipovi u dupe pa da ih joystickom kontrolises.
makelele
Sto da ne, kad su mogli VAR uvesti, mogu i mikrofone. Sta ima kome to da smeta, nit vidimo to da igraci imaju u usima nit utice na ljepotu igre. Moze samo poboljsat igru, pokvariti ne moze.
MUFCDOGROBA
Kakav kreten... Oj majko moja sta sve debilima nece past na pamet. Pa deri se vole kao sto su i sto godina prije tebe radili smrdo onaj
AmarSahin
Malo je teško igraču čuti šta govori trener kada 40000 navijača u isto vrijeme pjeva pjesme, navija, zvižde itd. Zašto da bude teže komunicirati sa igračima kada može biti lakše? Po toj tvojoj logici ofsajd bi trebao uklonjen zato što ga nije bilo prije 130 i kusur godina.
Len
Pa nije ovaj doticni ni pisao komentar da bi nesto rekao nego samo vrijedzao. Valjda mu trn u oku Bayern, a United poslije potrosenih milijardi i sad gleda velikane u zavrsnicama Lige prvaka. Dok je njihov nivo, Evropska liga nekad zalutaju u Lp.
kostro
To je smece pa nije fifa niti socer
K79
pa i ja kontam jos samo dzojstik da mu daju jbt hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.