Junak Rođenih nakon pobjede: Pokazali smo svima da smo najbolji!

Zvonić nakon meča

Junak Rođenih nakon pobjede: Pokazali smo svima da smo najbolji!

Velež je danas pobijedio na domaćem terenu Vitez sa 1:0 i obzirom na kiks Olimpika u gostima kod Slavena gotovo obezbijedio Premijer ligu BiH.

Junak Rođenih danas je bio Denis Zvonić koji je nakon meča bio vrlo sretan:

"Atmosfera je bila predivna, uvijek bude maltene pun stadion. Svaka tri boda su zasluženo dobijena. Mislim da smo na kraju svima pokazali da smo najbolja ekipa i da zasluženo idemo u Premijer ligu. Hvala navijačima, pozivam ih da dođu na proslavu i da napunimo stadion svi zajedno", rekao je Zvonić.

Velež sada ima četiri boda više od Olimpika dva kola prije kraja. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mostarac
Bravo Zvona care a sad zavrsit posao u Visokom !!!
5 0
chs1975mostar
zvona iduce godine ako Bog da da ste u samom vrhu bih fudbala!! jer ste izdrzali ovliki medijski negativni pritisak!!i to je sad vas veliki plus!! da ste se psihički vec sad pripremili za PL, trebalo je 13 kola izdrzati ovliki pritisak a za vratom imati nekog ko te gonja nebirajuci sredstava!! LP ? i u iduce godine da budete championi!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi