Juniori FK Sarajevo minimalno slavili protiv RNK Split

Jašarević postigao jedini pogodak

Juniori FK Sarajevo minimalno slavili protiv RNK Split

S. Mlaćo

Juniorska selekcija Fudbalskog kluba Sarajevo jučer je u sklopu priprema odigrala prijateljsku utakmicu protiv ekipe Splita.

 Bordo tim je slavio rezultatom 1:0, a jedini strijelac bio je Amar Jašarević.

Početni sastav U-19 selekcije FK Sarajevo: Demirović, Konjalić, Imamović, Bradarić, Čičkušić, Sabljica, Kadrić, Hasančić, Hasanović, Dervišagić i Jašarević.

Bordo nade će na pripremama u Makarskoj boraviti do 15. februara, a raspored prijateljskih utakmica bit će naknadno poznat.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Podsjetimo, juniori bordo tima prvi dio sezone su okončali na četvrtom mjestu sa sedam bodova zaostatka za HŠK Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi