Juniori FK Željezničar ostali bez Evrope

UEFA promijenila sistem

Juniori FK Željezničar ostali bez Evrope

A. Čaušević

UEFA je promijenila sistem takmičenja Omladinske Lige prvaka za sezonu 2020/21. 

Iako su prošle sezone bili prvaci Bosne i Hercegovine juniori FK Željezničar neće imati priliku da se okušaju u Omladinskoj Ligi prvaka.

Naime, zbog lošeg koeficijenta Premijer lige Željezničar nema ni teoretsku šansu da popuni eventualno upražnjeno mjesto.

U ovosezonskom izdanju nastupit će ukupno 64 kluba, igrat će se nokaut sistem, a takmičenje će početi u martu. Dodatni detalji će biti naknadno obezbijeđeni.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Takmičit će se juniorske ekipe 32 kluba učesnika grupne faze seniorske Lige prvaka, te 32 kluba prvaka najbolje rangiranih asocijacija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Kada tone onda tone, ako ti meteori postoje, slijedeći koji ide prema Zemlji pada na stadion Grbavica.
9 3
Mowzilla
UEFA mafia, vazda bila i ostala...
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi