Srđan Stanić pronašao novi klub u BiH!

Bio bez kluba nakon odlaska sa Grbavice

Srđan Stanić pronašao novi klub u BiH!

S. Mlaćo

FK Igman danas je dobio novo pojačanje.

U Konjic je nakon Zajka Zebe stigao još jedan bivši fudbaler Željezničara. Naime, ugovor sa Igmanom danas je potpisao Srđan Stanić (31).

Stanić se ovog ljeta razišao sa Željezničarom nakon što se nije mogao dogovoriti oko finansijskih uvjeta, pa je bio bez kluba.

Na kraju je pao dogovor sa Igmanom koji je loše krenuo u sezonu, a ceh je platio trener Fadil Hodžić kojeg je zamijenio Milomir Šešlija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman sutra igra svoj meč 8. kola Prve lige FBiH u gostima protiv NK Vis Simm Bau.

Stanić je u BiH nosio i dres Olimpika, Sarajeva, Slavije i Zrinjskog.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ters
Moj Stana, jesi vidio, otisao u Zrinjski, a zavrsio u Igmanu, Steta
7 0
Meazza
Kloc vazda bio.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi