Juniori protiv Sjeverne Makedonije, na Musinom spisku samo igrači iz bh. klubova

Juniori protiv Sjeverne Makedonije, na Musinom spisku samo igrači iz bh. klubova

Adnan Beganović

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine 9. i 11. marta odigrat će sva prijateljska meča sa vršnjacima iz Sjeverne Makedonije.

Izabranici Slavena Muse nastavljaju sa odigravanjem prijateljskih susreta. Nakon što su nedavno dva puta odmjerili snage sa Srbijom, sada slijede mečevi sa Sjevernom Makedonijom.

Za sutra je zakazano okupljanje juniorskih reprezentativaca i to u Međugorju gdje će biti i odigrani mečevi sa Sjevernom Makedonijom.

Musa je uputio pozive, a zbog teške situacije izazvane pandemijom COVID-19 na spisku su se našli samo igrači iz bosanskohercegovačkih klubova.

Na spisku se nalaze: Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Boro Erić (Borac), Muhamed Šahinović (Sarajevo), Irman Sejmenović (Sarajevo), Salih Viteškić (Sarajevo), Muharem Trako (Sarajevo), Petar Sučić (Zrinjski), Ivan Vrankić (Zrinjski), Ardonis Mučaj (Željezničar), Enver Kulašin (Željezničar), Amar Musić (Željezničar), Omer Terzić (Radnik Hadžići), Eldar Mehmedović (Sloboda), Vehbija Nikšić (Olimpik), Mustafa Šukilović (Radnik Bijeljina), Edis Buturović (Velež), Dženit Hajdarević (Velež), Dejan Popara (Zvijezda 09), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Azur Mahmić (Mladost).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi