Bh. juniori poraženi od Srbije
FOTO: NFSBiH

Prijateljska utakmica

Bh. juniori poraženi od Srbije

Haris Zilić

Juniorska reprezentacija Srbije u prijateljskom susretu je savladala juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Slavili su mladi fudbaleri Srbije rezultataom 2:1, a po svemu viđenom na terenu, njihova pobjeda je sasvim zaslužena.

U prvom poluvremenu Srbija je imala mnogo više od igre. Redale su se prilike pred golom naše reprezentacije, a u 18. minuti Nenad Perović je pogodio za vodstvo Srbije.

I nakon vodstva Srbija je imala više od igre, no raspoložen je bio Četković na našem golu. U samom finišu prvog dijela najbolju priliku za BiH imao je Gasal, no sa nekih sedam metara loše je šutirao.

Početkom drugom poluvremena naši mladi fudbaleri su uspostavili ravnotežu na terenu, a u 61. minuti Luka Janković je pogodio za 1:1.

Međutim, deset minuta prije kraja susreta nakon lijepe akcije Andrej Blagojević je ponovo doveo Srbiju do prednosti, a njegov pogodak je i odlučio pobjednika.

Prijateljski susret:
Srbija - Bosna i Hercegovina 2:1

Top Komentari

2323
Ajme majko ..prvo poluvrijem 78-22% posjed za Srb..momci neznaju jesu posli ili dosli u Pazovu na utakmicu...Musa kao selektor demagogiju prosipa a poziva svakakv igrace koji ne zasluzuju dres BiH...i on sad u A-repki..kuda ide nas fudbal..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi