Juniori Sarajeva pregazili Krupu, Mladost uvjerljiva u Gabeli

Premijer omladinska liga BiH

Juniori Sarajeva pregazili Krupu, Mladost uvjerljiva u Gabeli

Juniori Sarajeva i Mladosti danas su pregazili Krupu i GOŠK na gostovanju u okviru Premijer omladinske lige BiH. 

Sarajevo je gostovalo u Krupi na Vrbasu i ostvarilo uvjerljivu pobjedu rezultatom 8:3. Golove za goste sa Koševa postizali su Ćosić, Bešić, Islamović, Dervišagić i po dva Resić i Salčin. S druge strane, za domaće su strijelci bili Avdić, Ševarika i Berak.

Podsjetimo da su juniori Sarajeva davno osigurali titulu prvaka BiH, a nakon ove pobjede imaju 67 osvojenih bodova, dok je Krupa ostala sedma na tabeli sa 39 bodova.

U drugom današnjem meču Mladost je u gostima porazila GOŠK sa visokih 6:1. Za goste iz Doboja kod Kaknja pogađali su Čerimić tri puta, Čolak dva i Čelebić jednom. Za domaće je jedini strijelac bio Raguž.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Mladost je nakon ovog kola ostala na 11. poziciji sa 23 boda, dok je GOŠK pretposljednji sa samo osam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi