Juniori Sarajeva "pregazili" Goražde, četiri gola Hadžića

Završnica Kupa FBiH

Juniori Sarajeva "pregazili" Goražde, četiri gola Hadžića

A. Beganović

U četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine za juniore iz Federacije Bosne i Hercegovine plasirali su se Sarajevo, Troglav, Zvijezda, Široki Brijeg i Orašje.

Odigrani su revanš susreti završnice Kupa Federacije Bosne i Hercegovine za juniore, a favoriti su opravdali očekivanja.

Mladi fudbaleri Sarajeva su nakon pobjede rezultatom 5:0 u Goraždu vršnjake iz grada na Drini u revanš susretu savladali 8:0. Čak četiri pogotka za bordo ekipu postigao je Nedim Hadžić, dva je dodao Sanin Klarić, dok su se u listu strijelaca upisali i Harun Agić, te Zoran Blagojević.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Među osam najboljih plasirali su se juniori Troglava koji su sa ukupnih 3:2 savladali Slogu iz Bosanske Otoke, Zvijezda koja je bila bolja od Novog Travnika (7:3), Široki koji je nadigrao Velež (11:3), te Orašje koje je bilo bolje od Borca iz Jelaha (10:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi