Juniori Sarajeva u Mostaru savladali Zrinjski i ostali na vrhu

Zaostali meč 12. kola Premijer lige

Juniori Sarajeva u Mostaru savladali Zrinjski i ostali na vrhu

Juniori FK Sarajevo danas su na gostujućem terenu savladali Zrinjski sa 2:1 u okviru zaostalog meča 12. kola Premijer lige BiH za juniore.

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, da bi Sarajevo za svega nekoliko minuta riješilo pitanje pobjednika u ovom susretu. Prvo je u 65. minuti Sanin Klarić pogodio za vodstvo bordo tima od 1:0, da bi dvije minute kasnije Imad Rondić zabio za 2:0.

Zrinjski se u utakmicu vratio u 85. minuti kada je pogodio Elvir Duraković, ali to je bilo sve što su mladi fudbaleri mostarskog kluba uspjeli učiniti na ovoj utakmici.

Sarajevo je ovom pobjedom ostalo na prvom mjestu na tabeli i sada ima 34 boda, šest više od drugoplasiranog Željezničara. Zrinjski je na petom mjestu sa 23 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi