7

Komentari (7)

user1676983629
Čemu ushićenje Kevelju kad tebe u ovom uspjehu nema nigdje.Ova djeca o kojima se apsolutno ne vodi računa od strane uprave pokazuje činjenica da vam je otišao najveći talenat kažu poslije rata i standarni igrač u mladoj reprezentaciji Arman Rebac,a da nitko prstom nije makao i pokušao da razgovara sa djetetom,a nedaj bože ga ubijedi i da ostane u klubu koji voli.Narodu mažete oči sa potpisima talenata a iz priloženog se vidi da igraju smo da ispunite kvotu.
user1676328842
Nagradi tu djecu i trenera futavac jedan
RukometV
Cuj Sandze sto se brine za BiH fudbal...
Noname992
Pa promoviši par omladinaca mislim da ih ima par koji zaslužuju biti dio prvog tima
Alenizmostara
Naravno. Ovo je jedna od najtalentiranijih generacija Veleža u posljednjih 30 godina. Ali kao da gledam vecina ce ih zavrsiti na posudbama, a na njihovim pozicijama u prvom timu će se dovesti levati koji nisu mogli naci drugi klub.
Noname992
Propadaju djeca i njihov talenat jer samo kod nas si premlad sa 18 da budeš u prvom timu i da je najbolje da se dokazujes u nizerazrednim klubovima do svoje 25 godine kada ti kazu da više nisi ni tako mlad
RukometV
Tako je, to ja godinama govorim, a isto tako obezbjedi strucne, psihicki stabilne trenere za mladje uzraste...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.