Juniorska Liga prvaka: Chelsea opet najbolji

Plavcima trofej

Juniorska Liga prvaka: Chelsea opet najbolji

Edmir Škorić
Teme:

Mladi nogometaši Chelseaja osvojili su juniorsku Ligu prvaka.

Chelseajevi klinci osvojili su drugi uzastopni naslov evropskog prvaka, nakon što su  danas u finalu s 2:1 savladali PSG.

Iako bez Rubena Loftusa-Cheeka, koji igra za seniore, Chelsea je stigao do trofeja u Nyonu (Švicarska).

Tomori je nakon 10 minuta igre doveo Engleze u vodstvo, a samo dvije minute velika šansa za Parižane, no prvi strijelac francuskog kluba, Augustin, nije realizovao penal.

U nastavku Meite donosi PSG-u izjednačenje. Igrala se 58. minute, a samo tri minute kasnije Palmer donosi slavlje Chelseaju i postavlja konačan rezultat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećanja radi, godinu dana ranije Chelsea je u finalu juniorske Lige prvaka slavio protiv ukrajinskog Šahtara.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi