Juniorski reprezentativac BiH u sudijskoj nadoknadi donio bod Kapfenbergu

Juniorski reprezentativac BiH u sudijskoj nadoknadi donio bod Kapfenbergu

A. Beganović

U okviru 7. kola austrijske Erste lige Kapfenberg kojeg s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Abdulah Ibraković remizirao je sa Klagenfurtom.

Nakon što su protekle sedmice u Kupu savladali Bundesligaša Admiru, te u prvenstvu Juniors, izabranici Abdulaha Ibrakovića danas su na svom terenu remizirali sa Klagenfurtom (1:1).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi 18 minuta prije kraja Klagenfurt stigao do vodstva. Penal je u pogodak pretvorio Pink.

I kada se očekivao kraj susreta, tačnije u sudijskoj nadoknadi vremena, juniorski reprezentativac naše zemlje Amar Kvakić pogodio je za konačnih 1:1.

Kvakić je odigrao svih 90 minuta za Kapfenberg, kao i nekadašnji fudbaler Sarajeva i Slobode, Elvedin Herić.

Nakon sedam odigranih kola Kapfenberg se nalazi na 9. mjestu tabele sa osam osvojenih bodova, dok je Klagenfurt četvrtoplasirani sa 12 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi