Juniorski reprezentativac naše zemlje vjeran Kapefenbergu

Kvakić potpisao novi ugovor

Juniorski reprezentativac naše zemlje vjeran Kapefenbergu

A. Beganović

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Amar Kvakić, produžio je vjernost austrijskom prvoligašu Kapfenbergu.

Iako je nedavno tek napunio 18 godina Kvakić igra svoju drugu profesionalnu sezonu u Austriji i neizostavni je član prve ekipe koju s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Abdulah Ibraković.

Zadovoljstvo zbog produženja saradnje iskazali su u Kapfenbergu, a i Kvakić je zadovoljan jer smatra da u ovom klubu ima sve uslove za napredovanje.

Ovaj mladi odbrambeni fudbaler prve fudbalske korake napravio je upravo u Kapfenbergu, a za kadetsku i juniorsku selekcije naše zemlje odigrao je 16 utakmica i postigao je jedan pogodak.

U aktuelnoj sezoni za Kapfenberg je odigrao 12 utakmica, postigao je jedan pogodak kojem je dodao i jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi