5

Komentari (5)

enko
Kod nas akcija VAR i malo tisine da se zaboravi.ponovno se vrate glavni glumci,neki se nagrade i unaprijede.onaj basara iz bugojna upetljan i ucesnik korupcionih radnji i nagradjen sa mjestom dopresednika takmicarske komisije nsfbih. Bas lijepo.a vidite sta rade uredjeni sistemi i drzave.mars u petu ligu,mars iz fudbala.
user1611330382
To se desava skoro u svakom takmicenju..nudimo realni
19211921
Kako se kaze "vico napolje" na belgijanskim jezicima?
Celtic
Kod nas kad bi se ovi zakoni donijeli i kad bi se krenuli kao poštovati ili sprovoditi, imam osjećaj da bi se zaratilo odmah ili bi se svi klubovi ugasili zajedno sa njihovim predstavnicima.
user1622267171
Tako je, još ni upola nismo tako moći kao belgijski klubovi. Na stranu sve, belgijska federacija nikad, nikad neće dozvoliti da se ovakvi klubovi izbace.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.