Jakirovićev veliki promašaj ima novi klub u Premijer ligi

Ljubić stigao na Pecaru

Jakirovićev veliki promašaj ima novi klub u Premijer ligi · Zvanično

E. Čaušević

Široki Brijeg potvrdio je danas dolazak novog pojačanja.

Klub s Pecare oglasio se na zvaničnoj stranici i potvrdio je da je Juraj Ljubić novi član ovog kluba.

Ovaj 22-godišnji defanzivni vezni dogovorio je ugovor do kraja sezone sa Širokim Brijegom s opcijom da saradnju produži na još jednu sezonu.

Proteklu sezonu Ljubić je proveo u dresu Posušja, ali je napustio Mokri Dolac nakon što mu je istekao ugovor, te je odlučio karijeru nastaviti u dresu Širokog Brijega.

Ljubić je u Premijer ligi nastupao još za Zrinjski, ali je bio svega šest mjeseci u mostarskom klubu. U Zrinjski je stigao iz Osijeka početkom 2021. godine, ali se nije naigrao i prošlog ljeta otišao je u Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dresu Posušja upisao je deset nastupa, dok je za Zrinjski odigrao svega osam mečeva.

Ponikao je u ekipi Maksimira, a u omladinskim selekcijama bio je član Dinama i italijanskog SPAL-a. Igrao je još za Inter iz Zaprešića i drugi tim Osijeka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lacosta
Čuj jakirovićev veliki promašaj. Ajde sine okani se ti pisanja, nije to za tebe glup si ti za pisanja.
4 2
SamoSiroki
Jadni moj široki. Sve gdje ne može nigdje ide u široki. Vjerojatno ga novci veliki privukli
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi