Ivanković nakon Željezničara: "Gol kao da nam je začaran u ovom prvenstvu"

Bez golova na Pecari

Ivanković nakon Željezničara: "Gol kao da nam je začaran u ovom prvenstvu"

Endin Čaušević

Široki Brijeg je na svom terenu večeras remizirao protiv Željezničara u meču osmog kola Premijer lige.

Oba tima imali su nekoliko dobrih šansi u prvom dijelu, a junak domaćih bio je Miškić koji je imao par sjajih odbrana.

U drugom dijelu nije bilo nekih izglednijih šansi, te je ostalo 0:0.

Nakon meča svoj komentar dao je i trener Širokog Brijega, Jure Ivanković, koji je nezadovoljan zbog loše realizacije svog tima u napadu.

"Imamo velikih problema s realizacijom ne samo danas nego i prethodne utakmice. Fali nam taj kvalitet u završnici. Prvo poluvrijeme smo bili slabi u organizaciji igre što je Željezničar mogao da kazni, ali nekako smo to priveli kraju bez primljenog gola. U drugom dijelu to je bilo dosta dobro. Imali smo par dobrih akcija i situacija, ali jednostavno gol kao da nam je začaran u ovom prvenstvu", kaže Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na naredno kolo kada Široki gostuje u Banjaluci kod Borca.

"Svaka utakmica je na svoj način teška tako i da u Banjaluci. Dobro ćemo se odmoriti i analizirati gdje smo griješili i pokušati se spremiti za borac i napokon pokušati upisati tri boda jer s ovom računicom jednostavno nećemo daleko dogurati", dodao je u izjavi za Moja TV.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Jel iko gledo ovu tekmu,jedan trener kaze spasio ih golman a drugi profulali smo brdo prilika,ispade ovi igrali ko Real - Selta al nisu imali srece
2 0
ZM1905
Da bi se dao gol treba i opucat nekad prema golu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi