Široki Brijeg riješio pitanje trenera na duži period

Pred derbi sa Željezničarom

Široki Brijeg riješio pitanje trenera na duži period · Zvanično

Admin Čaušević

Široki Brijeg će u jednom od derbija 8. kola biti domaćin Željezničaru.

Uoči susreta s rivalima iz Sarajeva na Pecari su riješili pitanje trenera na duži period. Šef stručnog štaba će biti Jure Ivanković, potvrđeno je iz NK Široki Brijeg. 

Ivanković je dobio priliku da vodi tim nakon odlaska Tonija Karačića, a sada je klupsko rukovodstvo odlučilo da 35-godišnjaka ostavi na poziciji trenera i u nastavku sezone.

"Velika je čast i privilegija dobiti priliku biti trenerom u najdražem klubu, ali isto tako je i velika odgovornost! Trudit ću se maksimalno svojim radom i ponašanjem opravdati ukazano povjerenje", rekao je Ivanković te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Cilj je nastaviti kontinuitet kvalitetnog i uspješnog rada iz proteklog razdoblja te biti konkurentan u rezultatskom smislu na radost svim vjernim navijačima našega kluba."

Osim Ivankovića šef stručnog štaba Širokog Brijega još će činiti Anto Kokić, Vlado Hrkać, Stanko Bubalo i Nenad Džidić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rame
Puno srece na klupi Sirokog i da se sto duze zadrzis. Ma ja jesam Velezovac al ima nesto u ovom klubu Siroki sto vas privlaci. I takode puno srece i samom Sirokom u nastavku sezone.
5 3
CrveniBar
Greska je bila sto sto Karacica pustili!!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi