8

Komentari (8)

chelsea321
Sta bi nisu mogle sudije za vas da odigraju i ovu utakmnicu..kmee
bk123
Ajde Jure ne rise...ako je već Sarajevo bilo spremno da ih pobijedite,možda nije do igrača možda trener nije znao odabrati pravu taktiku i napraviti prave izmjene...nećeš ni ti dugo pljujući po vlastitim igračima da bi ti ispao velik a u stvari si mali miš. Fuj gade mi se ovakvi treneri kao oni sve znaju al eto slabi im igrači pa nisu uspjeli njegove vrlenideje sprovesti u djelo. opet kažem FUJ mali mišu kome si se već ufuro da si trener
zgembo.popuslic
Kako glup komentar trenera, pa isto tako moze i Sablic reci da je Siroki bio spreman da ga pobijede samo da je Sarajevo imalo jednog ili dvojicu u napadu da znaju ubacit loptu u gol jer se Siroki cijelo vrijeme branio. Moj Ivankovicu kako ces pobijedit kad si dvaput preso centar, e svasta ces cut od ovih kvazi trenera. Vidi da je Sarajevo bilo losa ekipa veceras a ne vidi da je njegov tim bio jos gori, a kao mogo je pobijedit.
NorthSide
Iduće gostovanje na Koševu dovezite autobus i ispred vašeg bunkera parkirajte
Farense
Pa ako si gledao utakmicu Sarajevo je u fazi obrane igralo sa 5 igrača u zadnjoj liniji. O čem pričaš? Kakav bunker Širokog!? Uopće nisu loše stajali i par puta su imali dobre napade ali nemaju zavrsnicu. Ostali bez glavnih krila prije utakmice. Teško očekivat nešto od vrznih igrača koji ns krilu igraju jer se krpiš. Više je Sarajevo razočaralo.
user1613424508
Dobro receno steta sto siroki nije dobio ove amatere odvratne, najomrazeniji posle svinjskog
HUNTER
Umrijet ćeš, a neostvarena želja će ti biti da budeš blizu Šehera. Sigurno si bio došao u Grad Sarajevo, ali Sarajevo brzo papcima pokaže gdje im je mjesto i nabije ih nogom u guzicu. I čudiš se kada tebe i slične tebi porede sa cetaljima i najvećim šljamom. Ovi "amateri" su te razguzili u sred Tuzle. Seljoberu
ghast0
I tako svaki tim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti