5

Komentari (5)

Comandini
Ko prati Liverpool zna da kroz cijelu sezonu imamo povrijedjene stopere zato.je doveden mladi Kabak koji je danas igrao kao atoper sa kapitenom Hendom koji je inace zadnji vezni. Lovrena se olahko odrekao na kraju prosle sezone a mogao je posluziti kao backup opcija upravo ako se dese povrede kO sad.
haris1000
Nemoguce je bilo očekivati da se ponovi prošla sezona, po.me ni Jota fali pravo jer je bio prava konkurencija salahu maneu i firminu i onda ih tjera da se daju više, na ljeto se moraju malo osvježiti kao što guardiola radi u city, jednostavno mora tako jer zasite se to je prirodno,možda čak prodati Salaha ili manea i dovesti sancha uz dortmunda, prodali su i kutinja pa su preživjeli
Golman Alisson Becker opet tragicar kod drugog primljenog gola protiv Leister -a, Klopp bi trebao da promijeni golmana, mijenjaj golmana ebote on.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.