Jurgen Klopp priznao da je borba za titulu završena: Da! Ne mogu da vjerujem, ali da...
Foto - Screenshot

Njemački stručnjak odustao

Jurgen Klopp priznao da je borba za titulu završena: Da! Ne mogu da vjerujem, ali da...

Midhat Šljivak

Liverpool je danas poražen od Leicestera sa 3:1.

Novi poraz je dodatno udaljio Redse od odbrane naslova prvaka Premiershipa, a to je nakon utakmice priznao i menadžer Jurgen Klopp.

Na pitanje da li je borba za titulu završena Klopp je rekao:

"Da. Ne mogu da vjerujem, ali da", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je trenutno četvrti na tabeli Premiershipa sa 40 bodova, deset manje od vodećeg Manchester Cityja koji ima i dvije utakmice manje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Golman Alisson Becker opet tragicar kod drugog primljenog gola protiv Leister -a, Klopp bi trebao da promijeni golmana, mijenjaj golmana ebote on.
3 1
Comandini
Ko prati Liverpool zna da kroz cijelu sezonu imamo povrijedjene stopere zato.je doveden mladi Kabak koji je danas igrao kao atoper sa kapitenom Hendom koji je inace zadnji vezni. Lovrena se olahko odrekao na kraju prosle sezone a mogao je posluziti kao backup opcija upravo ako se dese povrede kO sad.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi